Feb24 GZ Checkpoint Theater Het Dak Eraf! Beeld PF (1)

Checkpoint Theater (8+)

Het dak eraf!

Ontploffingen, schietende knakworsten en nog veel meer…

Grote Zaal
Vakantie
Bestel
Meer info

Checkpoint Theater - Het dak eraf! is de nieuwste theatershow uit de Checkpoint-reeks: weer vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie.

Alleen bij Checkpoint Theater word je meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.

Vliegen met zelfbouw-jetpack
Er is niet alleen een hoop te zien, bij Checkpoint Theater doen de kinderen in de zaal ook maximaal mee. Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken.

De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack. En in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft.

Checkpoint Theater - Het dak eraf! is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar. Wees er snel bij, want de theatershows van Checkpoint Theater zijn altijd zeer snel uitverkocht.

Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 33,00
1e rang - CJP
€ 31,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Spel Tim Schouten of Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek
Website checkpointtheater.nl