Nov24 GZ Blauwe Vinkjes Nu Al Een Hit F Anne Van Zantwijk PF (3)

Blauwe Vinkjes

DISCLAIMER

De grote belofte in de cabaretwereld

Kleine Zaal
Serie
Bestel
Meer info

Het cabaretduo Blauwe Vinkjes (Kevin van den Berg en Manon Blauuw) was finalist van Cameretten 2021 en won datzelfde jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Ze gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om hun ‘(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd’.

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Avondje lachen
Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen.

Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

Blauwe Vinkjes in de pers

  • ‘Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca.’ - De Volkskrant
  • ‘Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen’. - Scénes 

Boek deze voorstelling met voordeel in onze Serie Prijswinnende cabaretiers.

Kleine Zaal
Serie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,00
1e rang - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Jong talent