Mrt21 KZ Beth & Flo Ander Onderwerp LIGGEND F Daan Colijn En Thijs Meuwese PF

Beth & Flo

Ander onderwerp

Knetterend vuurwerk op één vleugel

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid

Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden 't het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een ander onderwerp, alsjeblieft.

Unieke combi van cabaret en klassiek
De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters. Afgelopen seizoen gooiden ze hoge ogen met hun eerste voorstelling Niet wat je denkt.

De pers over Beth & Flo

  • ‘Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme.’ - Theaterkrant
  • ‘Een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes.’ - Jury Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) 2020
Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Joost Spijkers
Spel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst (Beth & Flo)
Overige Elsbet Remijn en Claudette Verhulst (tekst en muziek)
Website bethflo.com
Ik wil Humor, Jong talent

Recensies

De muziek is prachtig

Theaterkrant

Als één lichaam met vier handen

Theaterkrant