Feb15 KZ Erik Whien A Case For The Existence Of God F Annaleen Louwes PF (5)

A Case for the Existence of God

Theater Rotterdam - Erik Whien

Topacteurs in ‘Must-see heartbreaker of a play’

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Erik Whien brengt met A Case for the Existence of God een hartroerend pleidooi voor hoop, zélfs wanneer alles verloren lijkt. In dit nieuwe stuk van de Amerikaanse toneelschrijver Samuel D. Hunter zien we een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee vaders ontstaan.

Twee mannen die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben, behalve dat ze beiden grandioos te grazen worden genomen door het leven. Die tegenslag is de basis voor een connectie waar misschien wel iets groots, of goddelijks, in verscholen ligt.

De vaders, Emmanuel Ohene Boafo (winnaar Louis d’Or 2021) en Bram Suijker (winnaar Louis d’Or 2022), vechten voor de voogdij over hun dochters. Ze kampen met geldproblemen, ingewikkelde adoptieprocedures en gaan gebukt onder de voortdurende angst in hun vaderschap te mislukken.

In A Case for the Existence of God onderzoeken de mannen hoe hoop te houden en connectie aan te gaan wanneer teleurstelling hen bijna verlamt.

Bejubelde voorstelling
‘Must-see heartbreaker of a play’ schreef de New York Times over het intieme A Case for The Existence of God. Na de successen van Verdriet is het ding met veren en Slachthuis vijf, brengt regisseur Erik Whien de eerste Nederlandse bewerking van deze bejubelde voorstelling naar het theater.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 26,50
1e rang - CJP
€ 24,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Erik Whien
Spel Emmanuel Ohene Boafo en Bram Suijker
Overige Samuel D. Hunter (tekst), Vera Morina (vertaling)
Ik wil Tips van de programmeur