Feb03 KZ Trash Lake PR Xclusiv Company

Xclusiv Company

Trash Lake

Vurige dansvoorstelling over seksuele identiteit en diversiteit

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Tell me what makes me a man, or a woman. And who should I ask?! Who am I when I’m just being myself, behind a mask?!
My sexuality is pure. Why can I embrace myself, but still society is insecure?!

Een vurige dansvoorstelling over seksuele identiteit en diversiteit

In de media en maatschappij is er steeds meer positieve aandacht voor seksuele (gender)diversiteit. Toch is het voor veel mensen geen makkelijk onderwerp, of zelfs een taboe, om over te praten. Met Trash Lake wil Xclusiv de bewustwording en acceptatie van ieders persoonlijke seksuele identiteit, maar ook die van de (niet-heteroseksuele) ander, vergroten.

Trash Lake schijnt licht op verschillende belevingen van seksualiteit: van kuis tot kinky. Gebaseerd op persoonlijke verhalen van echte mensen. Tegenstellingen spelen een belangrijke rol: wat door de één als trash wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich seksueel te uiten en vice versa. Toch zijn er ook verrassende parallellen te trekken.

In de voorstelling worden hiphop, modern, vogue, dancehall en andere (sexy) dansstijlen met elkaar gemixt tot een nieuwe vorm van contemporary dance. Alsof de bezoeker naar een flitsende videoclip kijkt, maar dan op het toneel. Gebracht vanuit het verhaal en de dans, waarbij muziek, videoprojecties, lichteffecten en spoken word de beleving en de betekenis versterken.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,50
1e rang - CJP
€ 19,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Website Xclusiv Company.nl
Ik wil Language no problem, Iets nieuws ontdekken, Tips van de programmeur, Jong talent

Deel deze voorstelling