Wart Kamps

Awkwart

Muzikaal cabaret met misschien een dansje

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Warts leven is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn. Tijdens een goed gesprek op een feestje kijkt de ander al over Warts schouder of er een interessantere persoon in the house is. Die eeuwige twijfel of hij nou wel of niet een wildvreemde met éxact dezelfde jas moet groeten?

Wart heeft een oplossing voor zichzelf bedacht en is er een meester in geworden: ongemak bestrijden met nóg meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. Lekker gênant.

Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma over leven als mens tussen, met, zonder, dankzij of ondanks: andere mensen. Met liedjes en hier en daar misschien een gek dansje, want het moet wel showbizz blijven. Dit keer brengt hij zelfs een hoopvolle boodschap (is voor Wart ook nieuw).

De comeback van Wart Kamps
Na te zijn gestopt met cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps werd Wart Kamps acteur. Nu keert hij terug met een cabaretsolo. NRC volgde de aanloop met als resultaat een bijzondere reportage met Kamps

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,00
1e rang - CJP
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bart van den Donker
Spel Wart Kamps en Charlie Bo Meijering (piano)
Ik wil Humor

Recensies

Awkwart is een intelligente voorstelling over ongemak en Wart Kamps is een speelse, uitbundige en fantasievolle acteur die weet hoe je mensen aan het lachen krijgt.

Theaterkrant, keuze van de criticus

de geweldige combinatie van hard lachen en intimiteit die de hele voorstelling overheerst

Scènes

Deel deze voorstelling