Veldhuis & Kemper

Hou dat vast

Confronterend en grappig met speldenprikken

Grote Zaal Uitverkocht
Meer info

'De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt' – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Een hilarische, confronterende en ontroerende avond over vriendschap, relaties en liefde.

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus.

Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Grote Zaal Uitverkocht

Ook te zien op:

Grote Zaal Uitverkocht

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
2e rang - Normaal
€ 26,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Uit met vriendinnen, Humor, Grote namen

Recensies

Vermakelijke scènes waarin zelfspot nooit ver weg is: Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug.

Algemeen Dagblad

Zoals vertrouwd zijn Veldhuis & Kemper sterk in herkenbare observaties uit het huwelijksleven. Deze vrienden delen al twintig jaar hun lief en leed op het toneel, en het publiek groeide daarin met ze mee.

de Volkskrant

Een vermakelijk programma met spitse speldenprikken over en weer.

Theaterkrant

Deel deze voorstelling