The Prom

Hitmusical met zes Tony-nominaties

'The Prom is een voltreffer', AD ★★★★★

Grote Zaal
Bijgeboekt
Bestel
Meer info

Eind september ging The Prom in première. De musical werd door de unanieme pers ontvangen met louter 4 en 5 ★★★★★. Een gouden musicalfeest met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal, verrukkelijke humor en een sterrencast met o.a. Pia Douwes, Joke de Kruijf en Dennis Willekens. 

Feestelijk eindejaarsbal
Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen er alles aan om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan.

Zes Tony-nominaties
De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep en Nicole Kidman.

Oeuvre Award Pia Douwes
Deze grootscheeps gemonteerde musical staat maar liefst 3 dagen bij ons met een absolute sterrencast met o.a. Joke de Kruijf en Pia Douwes, die onlangs de Musical Award Oeuvreprijs heeft gewonnen.


Grote Zaal
Bijgeboekt
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel
Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 59,00
1e rang - CJP
€ 57,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Paul van Ewijk
Spel Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a.
Overige Jurrian van Dongen (vertaling)
Ik wil Uit met vriendinnen, Bijgeboekt, Tips van de programmeur

Recensies

The Prom is een voltreffer

AD

Juliette van Tongeren is een ware ontdekking

De Telegraaf

The Prom wordt met zo veel charme, enthousiasme én talent opgevoerd dat je er onmiddellijk in meegaat

de Volkskrant

Douwes toont wederom haar klasse

de Volkskrant

Deel deze voorstelling