The Prom

Hitmusical met zes Tony-nominaties

Over-the-top Broadway-musical met o.a. Pia Douwes en Joke de Kruijf

Grote Zaal
Bijgeboekt
Bestel
Meer info

Het ultieme musicalfeest met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Feestelijk eindejaarsbal
Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen er alles aan om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. 

Zes Tony-nominaties
De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep en Nicole Kidman.

Oeuvre Award Pia Douwes
Deze grootscheeps gemonteerde musical staat maar liefst 3 dagen bij ons met een absolute sterrencast met o.a. Joke de Kruijf en Pia Douwes, die onlangs de Musical Award Oeuvreprijs heeft gewonnen.

10% Vroegboekkorting
Tot en met 30 juni krijg je 10% vroegboekkorting op The Prom. Je hebt dan niet alleen de beste plekken, maar betaalt ook nog eens de laagste prijs.

Grote Zaal
Bijgeboekt
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel
Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 53,20
1e rang - Normaal
€ 59,00
1e rang - CJP
€ 57,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Paul van Ewijk
Spel Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a.
Overige Jurrian van Dongen (vertaling)
Ik wil Uit met vriendinnen, Bijgeboekt, Tips van de programmeur

Deel deze voorstelling