Okt09 GZ 20211010 Hello Cello 487
Okt09 GZ 20211010 Hello Cello 949

Slotconcert Hello Cello

Feestelijk slotconcert

Jonge cellisten uit Noord Holland stralen op ons podium

Grote Zaal Bestel
Meer info

Het Hello Cello Orkest is het grote zoemende cello-orkest van de Cello Biënnale en biedt plaats aan 160 cello spelende kinderen en jongeren tot 18 jaar uit heel Nederland.

Traditiegetrouw treedt het Hello Cello Orkest op tijdens het openingsweekend van de Cello Biënnale. In 2022 speelt het orkest speciaal voor hen gecomponeerde muziek van jazzcellist en componist Jörg Brinkmann en vocal artist Abdelhadi Baaddi.

Vandaag zal het Noord-Hollandse deel van het Hello Cello Orkest een concert ten gehore brengen om de Hello Cello Dag feestelijk af te sluiten.

Hello Cello Dag
Deze voorstelling maak onderdeel uit van de Hello Cello Dag. In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Platform C en Schouwburg Amstelveen de Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft.

Net als op de Cello Biënnale zelf, die in het Muziekgebouw plaatsvindt, zijn er concerten, workshops, demonstraties, tentoonstellingen, masterclasses en is er een kindervoorstelling. Er zijn zowel betaalde als gratis evenementen. Houd onze website in de gaten voor meer info.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 5,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Hello Cello Orkest (Noord Hollands deel)
Ik wil Language no problem, Jong talent, Met de hele familie, Matinee

Deel deze voorstelling