Nov04 GZ Släpstick The Roaring Twenties PF (C)Corné Van Der Stelt
Nov04 GZ SLAPSTICK SF01 ©Jaapreedijk
Nov04 GZ SLAPSTICK SF03 ©Jaapreedijk

Släpstick

The Roaring Twenties

Hilarische sketches en muzikale kolder

Grote Zaal Bestel
Meer info

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class.

Van hoogtepunt naar hoogtepunt
En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper. The Roaring Twenties komt naar het theater en je bent van harte uitgenodigd!

25-jarig jubileum
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en viert dit seizoen haar 25-jarig jubileum met een feestelijk Bal in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper.

Internationaal succes
Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 29,00
1e rang - CJP
€ 27,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Publiekslievelingen, Tips van de programmeur, Humor, Language no problem

Recensies

The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.

NRC

Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.

AD

De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse.

De Telegraaf

Släpstick brengt een liefdevolle ode aan de jaren ’20.

Het Parool

Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien.

Theaterkrant

Deel deze voorstelling