Img12446 174

Ronald Goedemondt

Knielende knikjes

Foeteren, ageren, verdoven en negeren

Grote Zaal Uitverkocht
Meer info

Ronald Goedemondt komt naar Amstelveen met zijn theatershow Knielende knikjes. Lees onderaan deze pagina meer over hoe de kaartverkoop rond deze voorstelling is georganiseerd.

Knielende knikjes

Er sluipen grote thema’s het kleine wereldje van Ronald Goedemondt binnen. En dat vindt de cabaretier niet prettig. Want hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met onderwerpen als ouderschap, de toekomst en de dood?

Vrij lang, zo blijkt. Voorlopig komt er nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt Ronald nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

 

Beveiligde e-tickets

Op verzoek van Ronald Goedemondt verkopen wij in samenwerking met onze ticketingpartner Ticketmatic beveiligde e-tickets om de doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen tegen te gaan.

Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic App op je smartphone. Deze app kan je downloaden in de AppStore of Playstore.

Hoe werkt het?

  1. Je hebt een smartphone en de Ticketmatic App nodig om je kaarten te kunnen bestellen en downloaden. 
  2. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per e-mail.
  3. In de Ticketmatic App vind je binnen 24 uur na aankoop je e-tickets.
  4. De scanbare toegangscodes op deze e-tickets zijn vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling zichtbaar op je smartphone. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar de voorstelling.
  5. Je kunt de e-tickets niet doorsturen naar je medebezoekers. We verzoeken je om met je hele gezelschap tegelijk naar de kaartcontrole bij de zaaldeuren te gaan.

 

Grote belangstelling en beperkte beschikbaarheid

We verwachten grote belangstelling voor deze voorstelling. Vrienden en Vroegboekers van seizoen 22-23 hebben met voorrang kunnen bestellen. We duimen natuurlijk dat het je lukt om kaarten te bestellen, maar houd er rekening mee dat je mis zou kunnen grijpen door de grote populariteit van Ronald Goedemondt.

 

Grote Zaal Uitverkocht

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 35,00
1e rang - Normaal
€ 36,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Grote namen, Publiekslievelingen, Bijgeboekt, Humor

Veelgestelde vragen

Recensies

Alles klopt aan de performance: de energieke, beeldende manier waarop hij een situatie neerzet, de effectieve manier waarop hij daarin de grappen plaatst met verrassende gebaartjes en stemmetjes.

de Volkskrant

Ronald Goedemondt klimt weer op zijn troon als koning van het vermaak

Het Parool

Op de kermis van Ronald Goedemondt is het goed toeven

Theaterkrant, keuze van de criticus

Goedemondt springt als vanouds van de hak op de tak. Hij kan werkelijk over alles geslaagde grappen maken en staat met een bewonderenswaardig gemak op dat podium.

Telegraaf

Deel deze voorstelling