Feb25 GZ NJMT Robin Hood 1
Feb25 GZ NJMT Robin Hood Scenefoto4
Feb25 GZ NJMT Robin Hood Persfoto Sybella Cystine Carreon
Feb25 GZ NJMT Robin Hood Lotte Marian Fotografie Stephan Markus

Robin Hood de musical (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

Wie is toch die mysterieuze Robin Hood?

Grote Zaal
Vakantie
Bestel
Meer info

Een fijne familiemusical over het beroemde verhaal van Robin Hood en Marian. Van de makers van Alice in Wonderland en Kruistocht in Spijkerbroek. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver van Nederlands musicaltalent.

Nottingham is er slecht aan toe. Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. Na de dood van de koning, haar vader, heeft de sheriff de macht gegrepen. Hij is meedogenloos en regeert met harde hand. De rijken zijn alleen maar rijker geworden en de armen armer. Marian heeft er van alles over te zeggen maar de sheriff snoert haar de mond. In het kasteel voelt ze zich opgesloten; ze ziet machteloos toe hoe het volk honger heeft en hoe onschuldige mensen worden gestraft.

Wie gaat de stad verlossen?
Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte, die op spectaculaire wijze een paar jonge veroordeelden bevrijdt met zijn pijl en boog. Deze Robin Hood sluit zich aan bij een bende vogelvrijverklaarden die in het bos van Sherwood woont. De groep begint van de rijken te stelen en verdeelt de buit onder de armen, dit tot grote woede van de sheriff. Intussen hoort Marian dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de hardvochtige, mysterieuze Guy van Gisborne, de neef van de sheriff. Ze moet steeds meer vrijheid inleveren. Wie helpt haar?

Wie is toch die mysterieuze Robin Hood en zal hij erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen?

Winactie
Breng de avonturen van Robin Hood mee naar huis! Koop nu een kaartje en maak automatisch kans op een Robin Hood bordspel van 999 Games. De winnaar wordt geselecteerd op basis van loting en voorafgaand aan de voorstelling op de hoogte gebracht.

Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,50
1e rang - Kind tm 14 jr
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Elise Berends (script, muziek en regie)
Spel Gespeeld door een groep talentvolle jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater aangevuld met professionele volwassen acteurs (Cystine Carreon en Ruben Kuppens).
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling