Dec28 GZ Richard III Poster A4 Landscape Goedemorgen Theaterproducties

Richard III (10+)

De grootste slechterik allertijden

Wereldberoemd verhaal van Shakespeare met frisse blik

Grote Zaal
Vakantie
Bestel
Meer info

De beroemdste schrijver óóit schreef een stuk over jou! Leuk hoor, alleen ben je het absoluut niet eens met de inhoud. Dat overkomt Richard III. Hij kan er maar niet over uit hoe hij wordt neergezet in het befaamde toneelstuk van Shakespeare.

‘Dit is belachelijk! Kijk nou wat hier staat: 'Richard III was de grootste slechterik aller tijden.' Mijn moeder draait zich om in haar graf. Als dat waar was, dan zou ze me toch niet haar hele leven lang 'haar snoesje' hebben genoemd? Nepnieuws, dat is het! Waar is die vent, die zogenaamde grootste schríjver aller tijden, die, die Shakespeare. Hij mag dit eens even lekker komen uitleggen!’

In deze snelle bewerking van Richard III (10+) vol verraad om de kroon in handen te krijgen zien we hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin. Na Romeo & Julia is dit de tweede voorstelling van Goedemorgen Theaterproducties die Shakespeare eer aan doet, maar ook met een frisse blik een jong publiek het verhaal laat ontdekken.

Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Fons van Rongen
Spel Chava voor in’t Holt, Yamill Jones en Thijs Miedema
Overige Fleur van Greuningen (tekst)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling