Revolutionary Road

Theater Rotterdam: Erik Whien i.s.m. Toneelschuur Producties

Met topacteurs Jacob Derwig en Malou Gorter

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Frank en April Wheeler zijn totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan in de buitenwijk van een grote stad, waar alles draait om voldoen aan het perfecte plaatje. Terwijl ze hun leven steeds meer beginnen te haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar.

Misschien moeten ze alles wel achter zich laten: de saaie toneelclub, de vriendschap met Shep en Milly, de opdringerige buurvrouw Helen, de eentonige baan met het goede salaris. Maar het besluit om een nieuw leven te beginnen, heeft meer gevolgen dan verwacht. Op meedogenloze wijze fileert Revolutionary Road de droom van het gelukkige gezinsleven.

Moderne klassieker in regie van Erik Whien
Met zijn indringende gevoel voor psychologie kruipt Richard Yates in de hoofden van zijn personages. Zijn veelgeprezen roman Revolutionary Road wordt door velen gezien als een moderne klassieker. Erik Whiens Revolutionary Road is de eerste toneelbewerking van het beroemde boek. Een voorstelling over ontsnappen, maar niet aan jezelf kunnen ontkomen. Erik Whiens versie zindert en kruipt onder de huid. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Erik Whien
Spel Jacob Derwig, Teun Luijkx, Malou Gorter, Alejandra Theus
Ik wil Tips van de programmeur, Uit met vriendinnen, Scholieren, Grote namen

Recensies

Knap aan de invoelende regie van Erik Whien is dat de sympathie beurtelings bij hem en bij haar ligt

De Volkskrant

Deel deze voorstelling