Okt16 KZ Klein Amsterdam Producties Professor S. [Zonder Tekst]
Okt16 KZ Professor S Door Christian Van Eijkelenburg 1 1

Professor S. (6+)

Klein Amsterdam Producties

Naar de kinderboekenserie van Erik Scherder

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Professor S. reist met zijn laboratorium door het land. Hij helpt iedereen om beter te rekenen, harder te lopen en gezonder te leven. Als een ware stand-up comedian legt hij uit hoe onze hersenen werken.

De professor meet van alles en met een muzikale machine brengt hij zijn lijf en zijn hersenen in beweging. Wanneer hij een foutje maakt, ontstaat er kortsluiting in de machine! Professor S. komt in een rollercoaster aan emoties en fysieke veranderingen terecht. Wordt hij zijn brein weer de baas?

Magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein
Professor S. is een verbluffend realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein, die antwoord geeft op vragen als: ‘Hoe word ik de beste versie van mezelf?’ en ‘Kan ik zelf mijn toekomst vormgeven?’. De voorstelling is gebaseerd op de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek. Scherder kreeg als hoogleraar neuropsychologie landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD. De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Albert Klein Kranenburg
Spel Said El Abboudi
Overige Daan van West (muziek)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling