Nederpop All Stars

Lois Lane: Monique en Suzanne Klemann

Muzikale roadtrip langs Nederpopklassiekers

Grote Zaal Bestel
Meer info

De Nederpop All Stars nemen je mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit keer met de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane als speciale gast.

Met hun hemelse stemmen scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers, inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als o.a. Jerney Kaagman van Earth and Fire en een speciaal Nederpop-discoblok. Een feest der herkenning met een band van door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Denk aan nummers van Het Goede Doel, Doe Maar, maar ook van George Baker Selection, Shocking Blue en meer recent Danny Vera.

Nederpop All Stars en Loïs Lane hebben samen een nieuwe single uitgebracht, een modernere vertaling van het lied Love of Life, van Earth and Fire. Deze kun je hier beluisteren met een spotify account.

Over Nederpop All Stars
De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Over Loïs Lane
Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef.

 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Stefan de Kogel (zang), Luc de Bruin (drums), Sander van Herk (gitaar), Robert Kramers (bas), Erik de Nood (toetsen), Loïs Lane (speciale gast)

Recensie

‘Vanaf de opening krijgt het publiek niet meer de gelegenheid om te gaan zitten (...) Een tijdreis door de Nederlandse popgeschiedenis. (...) Laat de dames van Lois Lane nog maar een aantal jaren op het podium staan.'

Leids Dagblad

Deel deze voorstelling