Dec10 GZ Nederpop All Stars En Lois Lane LIGGEND Copyright Albert Jolen En Neeltje De Vries

Nederpop All Stars

Lois Lane: Monique en Suzanne Klemann

Muzikale roadtrip langs Nederpopklassiekers

Grote Zaal Bestel
Meer info

De Nederpop All Stars nemen je mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit keer met de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane als speciale gast.

Met hun hemelse stemmen scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers, inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als o.a. Jerney Kaagman en een speciaal Nederpop-discoblok. Een feest der herkenning met een band van door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.

Over Nederpop All Stars
De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Over Loïs Lane
Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Stefan de Kogel (zang), Luc de Bruin (drums), Sander van Herk (gitaar), Robert Kramers (bas), Erik de Nood (toetsen), Loïs Lane (speciale gast)

Recensie

‘Vanaf de opening krijgt het publiek niet meer de gelegenheid om te gaan zitten (...) Een tijdreis door de Nederlandse popgeschiedenis. (...) Laat de dames van Lois Lane nog maar een aantal jaren op het podium staan.'

Leids Dagblad

Deel deze voorstelling