Okt02 KZ MUK SF03 © Sander Mulkens 4.JPG Min
Okt02 KZ Muk PF © Job Van Gelder 1 Scaled
Okt02 KZ Muk PF © Job Van Gelder 2 Scaled

Muk (2 t/m 6 jaar)

De Grote Haay

Beeldend feestje gebaseerd op de d(r)oldwaze avonturen van Muk

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muks grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!

Jeugdtheatergezelschap De Grote Haay brengt de d(r)oldwaze avonturen van Dalmatiër Muk naar het theater. Muk is gebaseerd op de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Muk kan nogal onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef onder andere Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment.

Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamshow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Mark Haayema
Spel Dennis de Groot en Anniek Stokkers
Overige Jan Groenteman (muziek) en Cynthia Borst (poppen)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling