Jan22 GZ Monique Smit PR Monique Smit Boekcover
Jan22 GZ Monique Smit F Adam Zomer Ruben May Bewerkt JDW

Monique Smit - KidsPop (3 t/m 6 jaar)

Een vrolijke show vol opzwepende liedjes voor kids én ouders!

Zangeres en presentatrice Monique Smit heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project 2 Kleine Kleutertjes.

Twee jaar geleden lanceerde de Volendamse haar eerste boek met cd van een nieuw concept: KleuterPop. Het album bevat tien liedjes en een bonus track. Speciaal voor de KidsPop-theatershow worden daar een aantal nieuwe en exclusieve nummers aan toegevoegd.

KidsPop Theatershow
Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk een gloednieuwe liveshow! Voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes, brengt Monique een geweldige nieuwe show door het hele land. Vergezeld door twee danseressen, een DJ en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. In de KidsPop-theatershow, komen de hits uit Kleuterpop én 2 Kleine Kleutertjes terug. Ook zullen gloednieuwe liedjes ten gehore worden gebracht. KidsPop staat daarmee garant voor een show vol vrolijke en opzwepende melodietjes voor kids en hun ouders!

Monique Smit:

‘Nu mijn oudste zoon de kleuterleeftijd is ontgroeid vond ik het tijd worden voor een knallend vervolg op KleuterPop. De stijl blijft hetzelfde; kids kunnen nog steeds heerlijk meedansen en zingen!’

 

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 17,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling