Apr28 GZ Misfit De Musical Morssinkhofterra 8 (8) (Groot)
Apr28 GZ Misfit De Musical Morssinkhofterra 7 (7)
Apr28 GZ Misfit De Musical Morssinkhofterra 6 (6) (Groot)
Apr28 GZ Morssinkhof Terra Theaterproducties Misfit Artwork Liggend (1)

Misfit de Musical (9+)

Morssinkhof Terra Theaterproducties

Netflixserie en filmhit Misfit komt naar het theater

Grote Zaal Bestel
Meer info

De mega succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit komt naar het theater in een compleet eigen musical! Na de succesvolle musicals Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical komt Morssinkhof Terra Theaterproducties nu met Misfit de Musical naar jou toe.

Van miss perfect naar misfit
Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot Misfit, een buitenbeentje bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een echt publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school! Lukt het haar om de show te stelen tijdens de talentenjacht?

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Anne de Blok
Ik wil Met de hele familie

Recensies

Vier kakelverse, jonge acteurs, een fraai toneelbeeld, lekkere muziek, de kraakheldere, vrolijke regie van Anne de Blok met leuke vondsten en veel vaart

Theaterkrant

vier talenten die staan te stralen, te dansen en te zingen alsof ze al jaren in megaproducties ervaring hebben opgedaan. Goed verstaanbaar, lekkere poppy sound en zeer stemvast brengen ze het ene na het andere nummer.

Musical sites

Deel deze voorstelling