Micha Wertheim

Micha Wertheim voor heel even

Micha Wertheim is weer even grappig als je van hem gewend bent

Grote Zaal Bestel
Meer info

Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt.

En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even. Vandaar: Micha Wertheim voor heel even.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 24,00
1e rang - Normaal
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Gijsbert van der Wal
Ik wil Publiekslievelingen, Humor, Tips van de programmeur, Grote namen

Recensies

Één lang en prikkelend pleidooi voor het belang van de kunsten (…) krachtig, omdat Wertheim zijn publiek de boodschap zelf laat ervaren.

NRC

Een voorstelling waarin de recensent samen met honderden anderen in de zaal, amechtig hijgend achter de verbeelding en fantasie van de maker aanholt.

Theaterkrant

Een uitdagend en conceptueel puzzelstuk.

de Volkskrant

Wertheim snijdt zijn voorstelling als een meloen doormidden om hem vervolgens van binnenuit te beschouwen en aan de zaal te presenteren.

Parool

Deel deze voorstelling