Apr01 GZ LAL Presenteert Meat Loafs 'Bat Out Of Hell' Liggend

Meat Loafs 'Bat out of Hell'

Legendary Albums Live met René van Kooten en Tessa Suniva

Integrale uitvoering van zijn legendarische album

Grote Zaal Bestel
Meer info

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album ‘Bat out of Hell’ overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door zijn rockhit Paradise by the Dashboard Light, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley.

Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale en anekdotische uitvoering van het complete album, waarvan elk jaar nog altijd zo’n 200.000 exemplaren worden verkocht. Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee Bat out of Hell het op vier na bestverkochte album aller tijden is.

Niet alleen is Bat out of Hell een album met theatrale elementen, Meat Loafs optredens werden ook gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij: 'De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut. Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer.'

Deze onvoorwaardelijkheid en de hoeveelheid energie waarmee Meat Loaf zijn publiek onderdompelde zijn ultieme bestanddelen voor deze show, die de mensen van het pluche wil trekken.

Een taak die sterren René van Kooten en Tessa Sunniva en de LA-Live band meer dan toevertrouwd is.

Fasten your seatbelts!

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 30,50
1e rang - CJP
€ 28,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bavo Galama
Spel René van Kooten en Tessa Sunniva, LA-Live Band o.l.v. Jan Peter Bast

Deel deze voorstelling