Dec01 KZ Martijn Kardol Fotograaf Aisha Zeijpveld 2

Martijn Kardol

De situatie

Iedere crisis klein of groot heeft zijn impact

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? Of moet ik het doen? En hoe dan?

Martijn Kardol werd met zijn programma Bang genomineerd voor Neerlands Hoop. De Situatie is na Welkom zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact. Martijn heeft ook een zeer goed beluisterende radiocolumn op Veronica De wereldbol van Martijn Kardol.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,00
1e rang - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Wimie Wilhelm
Website Martijnkardol.nl
Ik wil Humor, Iets nieuws ontdekken

Recensies

Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis.

de Volkskrant

De situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.

Theaterkrant, Keuze van de criticus

Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen.

Leidsch Dagblad

Deel deze voorstelling