Koefnoen

Koefnoen Live

Groots opgezettte, kleurrijke revue

Grote Zaal Bestel
Meer info

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie komen de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties naar het theater. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

De wereld verandert razendsnel, soms nog sneller dan we in de gaten hebben. Dingen mogen niet meer en niets lijkt meer blijvend. Hoe verander je een beetje soepeltjes mee? En wil je dat en durf je dat? Of blijf je liever met de gordijnen dicht kattenfilmpjes bingewatchen met een bak quinoachips op je buik?

Perfecte timing
In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen zich in een scherpe, wervelende satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 38,00
1e rang - CJP
€ 36,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jos Thie
Spel Paul Groot, Owen Schumacher, Jeremy Baker, Kiki van Deursen en Sanne Franssen
Overige Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker (script en liedteksten), Chiare Re (choreografie)
Website Koefnoen.nl
Ik wil Publiekslievelingen, Humor

Recensies

Een groots opgezette, kleurrijke revue.

NRC

In hoog tempo toveren zij moeiteloos het ene na het andere typetje uit de hoge hoed.

De Telegraaf

Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de uitstekend acterende performers, net als de rijke uitdossingen en decors.

NRC

Deel deze voorstelling