Apr03 GZ Joris Luyendijk Meer Dan Zeven Vinkjes Standaardbeeld
Apr03 GZ Joris Luyendijk Meer Dan Zeven Vinkjes Ks Meer Dan Zeven Vinkjes Paardjpg
Apr03 GZ Joris Luyendijk Meer Dan Zeven Vinkjes Zaal

Joris Luyendijk

Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes

Waarom mannen zoals Joris zo vaak de baas mogen spelen

Mannen zoals Joris Luyendijk domineren de wereld. Zij zijn de standaard waar iedereen zich naar moet voegen. Zij hoeven zich nooit in anderen te verplaatsen om hogerop te komen. Maar waarom geven we eigenlijk de macht aan de mensen met zo weinig levenservaring?

In de theateravond Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes neemt Joris de wereld van hem en zijn klassegenoten scherp en met zelfspot onder de loep. Hoe word je persoonlijkheid gevormd en vervormd wanneer je door je privileges allerlei levenservaringen mist?

Inspirerend pleidooi
Omdat Joris tot de drie procent meest geprivilegieerde mensen van Nederland behoort, kan hij van binnenuit vertellen hoe het is om eigenlijk alles mee te hebben. Joris’ verhaal rekent af het comfortabele idee dat achtergrond en sociale klasse geen rol spelen in ons polderland én is een inspirerend pleidooi voor een nieuwe kijk op leiderschap.

* Deze inspirerende en soms ongemakkelijke avond is ook voor jouw vriend, echtgenoot, broer, collega, baas of vader die diversiteit prima vindt “zolang het maar niet ten koste gaat van de kwaliteit.”

Signeersessie
Speciaal voor alle bezoekers vindt er na de voorstelling een exclusieve signeersessie met Joris Luyendijk plaats in de foyer. Uiteraard is daarbij ook gelegenheid om vragen te stellen. Boekhandel Libris Venstra zal aanwezig zijn met een leuk boekenwinkeltje rondom de schrijver.

 

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Duur Circa 120 minuten incl. pauze
Ik wil Bijgeboekt

Deel deze voorstelling