Jon van Eerd

Zo vader, zo zoon

Jon van Eerd nog één keer Harrie Vermeulen

Grote Zaal Bestel
Meer info

Met Zo vader, zo zoon waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater.

Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen weer tot een tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich met o.a. Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé wederom van zijn meest grappige kant te zien. 

Nieuw knotsgek avontuur
Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar hoe slim zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zijn arrogante secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er alles aan om hem uit huis te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Nog één keer Harrie Vermeulen
In Zo vader, zo zoon kruipt Jon van Eerd nog één keer in de huid van Harrie Vermeulen. Na 15 voorstellingen heeft de acteur bekend gemaakt dat hij stopt met zijn alter ego. Het afscheid betekent gelukkig niet dat Van Eerd stopt met theater maken. 

Jon van Eerd te gast bij...
Jon van Eerd was te gast bij Tijd voor Max en Koffietijd om te vertellen over zijn laatste voorstelling als Harrie Vermeulen. Leuk om terug te kijken!

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 35,50
1e rang - CJP
€ 33,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Caroline Frerichs
Spel Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.
Overige Jon van Eerd (script)
Duur Circa 140 minuten incl. pauze
Ik wil Grote namen, Publiekslievelingen

Deel deze voorstelling