Apr 29 KZ Jasper Zonderenigekennis C3

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

Nieuwe show van ‘zeldzaam podiumbeest’

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en genuanceerde informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Over Jasper
Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen.

De pers over zijn vorige show:
‘Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.’  NRC ●●●●

‘Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.’  Theaterkrant

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,00
1e rang - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Jong talent, Iets nieuws ontdekken, Humor

Deel deze voorstelling