Isabelle Beernaert

Oxytocin

Dans die je raakt

Grote Zaal Bestel
Meer info

In een periode waarin we afstand moesten houden van elkaar, ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken, een verlangen naar het knuffelhormoon Oxytocine.

In de tijd van social distancing ontstond ook de nieuwe voorstelling Oxytocin van choreografe Isabelle Beernaert (bekend van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle).

Wonderschone choreografie
Ieder mens heeft Oxytocine nodig om gelukkig te zijn. Isabelle toont door middel van dans haar observaties over hoe we zijn omgegaan met deze gevoelens door het tonen van oude angsten en nieuwe gevoelens in de vorm van dans. Een lege witte ruimte, muziek die je bij de keel grijpt en zes dansers die het leven vieren, geleid door een wonderlijk mooie choreografie. Oxytocin is een lichte voorstelling geworden die ons toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Over Isabelle Beernaert
Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 34,50
1e rang - Normaal
€ 35,50
1e rang - CJP
€ 33,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Isabelle Beernaert
Spel IB The Company (6 internationale dansers)
Overige Isabelle Beernaert (script, choreografie en scenografie)
Website Isabelle Beernaert.nl
Ik wil Language no problem, Publiekslievelingen

Deel deze voorstelling