Collage Liggend Finalisten Ik Ga Stuk (C) Ed Van De Pol
Apr06 KZ Ik Ga Stuk! Farbod F Nico Goedebuur SF (2)
Apr06 KZ Ik Ga Stuk! Vlamousse F Nico Goedegebuur SF (1)
Apr06 KZ Ik Ga Stuk! Wouter Monden F Nico Goedebuur SF (1)
Apr06 GZ Ik Ga Stuk Visual DEF Liggend

Ik Ga Stuk!

Finalistentour

Keihard lachen met de finalisten van Ik Ga Stuk!

Grote Zaal Bestel
Meer info

Cabaretier Stefano Keizers begeleidde maandenlang finalisten van het nieuwe programma Ik ga stuk! op hun weg naar het hoofdpodium. Iedere finalist droomt maar van één ding: een carrière als cabaretier.

De line-up is nu bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in ons theater. Zij veroverden de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong. 

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Peter Heerschop en de Ashton Brothers is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

Gavin Reijnders
De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk!. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn.

Vlamousse
Cabaretduo Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Het cabaretduo stort zich vol overgave in ieder maatschappelijk gevoelig onderwerp. Racisme, seksisme, feminisme, religie, bodyshaming, burn-outs en ga zo maar verder. Geniet van schaamteloos grappige, vlijmscherpe humor op het podium, voor jou om te aanschouwen en plaatsvervangend te schamen.

Farbod Moghaddam
Farbod gooide hoge ogen in 2018 toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Al 10 jaar reisde hij toen stad en land af om in de kroegste kroegen, de grootste schouwburgen en alles daartussenin op te treden. Naast Gavin en Vlamousse maakt Farbod de line-up van de Ik Ga Stuk! Finalistentour compleet.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 26,00
1e rang - CJP
€ 24,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Vlamousse, Gavin Reijnders en Farbod Moghaddam
Ik wil Iets nieuws ontdekken, Humor

Recensies

Finalisten van 'Ik ga stuk!' laten zien dat ze potentie hebben

NRC

De Ik Ga Stuk! Finalistentour is een bruisende voorstelling van gedreven makers waar de ambitie, urgentie en het plezier vanaf spatten

Theaterkrant

Gavin Reinders straalt zelfvertrouwen en plezier uit en speelt met het publiek

NRC

Alle performers op deze avond werken aan een avondvullende solovoorstelling maar hun samenwerking in deze finalistentour levert veel meer op dan vier voorproefjes daarvan

Theaterkrant

De finalisten zijn...

Deel deze voorstelling