Feb05 GZ Igone De Jongh You & I (C) Mark Engelen Vierkant

Igone de Jongh

Zin in liefde

Een voorstelling die ontroert, betovert en inspireert

Grote Zaal
Matinee
Bestel
Meer info

Igone danst haar nieuwe voorstelling Zin in Liefde i.p.v. haar oude voorstelling I. Bezoekers zijn hierover per mail geïnformeerd.

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land en een grote inspiratiebron voor zowel publiek als choreografen. Na 24 jaar ster-danseres geweest te zijn bij het Nationaal Ballet en geschitterd te hebben op gerenommeerde balletpodia, besloot Igone met haar eerste eigen voorstelling I naar het publiek in het land toe te reizen. Na het succes van I is het nu tijd voor de opvolger Zin in liefde

Zin in liefde
In Zin in Liefde geniet het publiek opnieuw van Igone op haar allerbest. Klassiek ballet wordt afgewisseld met een uitstapje naar de moderne dans. Ze wordt daarin bijgestaan door de grootste talenten uit binnen- en buitenland. Samen creëren zij een nieuw ‘fusion’ ballet, een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans.

Zin in liefde is een voorstelling die ontroert, betovert en tegelijkertijd inspireert om alles te geven.

De pers over haar vorige voorstelling I: 
'Intens en virtuoos is elke beweging perfect in balans.' (de Volkskrant)

'Een magisch moment als De Jongh haar spitzen ombindt voor de vertolking van de stervende zwaan, de rol die ze nooit danste.' (Trouw)

'I  is een prachtige, stijlvolle en in esthetisch opzicht volmaakte mix van klassiek en hedendaags ballet.' (Theaterkrant)

 

 

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 39,50
1e rang - Normaal
€ 40,50
1e rang - CJP
€ 38,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Ruut Weissman
Ik wil Matinee, Grote namen, Tips van de programmeur, Uit met vriendinnen, Language no problem, Publiekslievelingen

Deel deze voorstelling