Jan08 KZ Het Kleine Theater Het Meisje Met De Zwavelstokjes SF02© Dorien Grotzinger 2 Scaled
Jan08 KZ Het Kleine Theater Het Meisje Met De Zwavelstokjes SF02© Dorien Grotzinger 3 Scaled

Het meisje met de zwavelstokjes (3+)

Het Kleine Theater

Een beeldschoon winters sprookje

Een beeldschoon winters sprookje. Over een meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes.

Bij ieder stokje dat zij brandt  verschijnt een droombeeld, een stille wens. Zoals bij alle voorstellingen van Het Kleine Theater schuwen zij de verdrietige kant van  het verhaal niet, maar geven er wel een vrolijke en optimistische draai aan. Zo leeft zelfs het meisje met de zwavelstokjes nog lang en gelukkig… Het Kleine Theater neemt ook een muzikant mee.

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.

Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Op zondag 16 april is het Kleine Theater zij ook bij ons te zien met Roodkapje (3+).

Kleine Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 16,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Rosa Peters
Spel Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Overige Anke Engels en Vimala Nijenhuis (concept) en Florin Negreanu (muziek)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling