Feb09 GZ Familiespel Visual Liggend Mettekst (C) Mark Engelen

Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer

Komedie over het samengestelde gezin

Grote Zaal Bestel
Meer info

Elisabeth en Nicolaas zijn gescheiden. Ze hebben beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in een Schots vakantiehuis. Feestdagen met familie kunnen een uitdaging zijn, maar zet een samengesteld gezin aan het kerstdiner – dus de exen, hun nieuwe partners en de kinderen – en je bent verzekerd van vuurwerk! Een must-see deze winter. 

Hilarisch ongemak 
Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog steeds erg met elkaar verbonden. Dat zijn de ingrediënten die schrijfster Marijke Schermer gebruikte voor een toneeltekst om je vingers bij af te likken.

Een gelukkig gezin... 
Familiespel
is een heerlijke komedie over een samengesteld gezin. Onder de ogen van je ex-partner krijgt je nieuwe relatie een heel andere glans; in aanwezigheid van je nieuwe vlam blijkt dat je ex niet alleen deel van je verleden, maar ook van je identiteit uitmaakt. De vier topacteurs spelen zowel de volwassenen als de kinderen. Iedereen probeert er een paar harmonieuze dagen van te maken, maar je weet dat het een lastig weekend gaat worden.  

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 36,00
1e rang - CJP
€ 34,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jessie L’Herminez
Spel Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer
Overige Marijke Schermer (tekst) en Katrin Bome (decor)
Ik wil Grote namen, Tips van de programmeur

Deel deze voorstelling