Okt09 KZ Hello Cello Dag Vermi Celli

Familie Vermi-Celli (5+)

Theater Jaski in coproductie met Cello Biënnale Amsterdam

Muzikale voorstelling over het wankele evenwicht tussen aanpassen en jezelf zijn

Saar verlangt naar een BFF: Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Daarom vindt iedereen het een goed idee om Saar alleen op reis te sturen zodat ze zich leert gedragen. 

In deze reis vol ontberingen ontmoet Saar de vier B’s: Blij, Boos, Bang en Bedroefd. Met hun instrumenten beheersen de vier B’s alle hoeken van hun emotie. En als ze samen spelen komt alles bij elkaar. De vier B’s leren Saar haar emoties te besturen. En dan zal ze vrienden kunnen maken. Toch?  

Een muzikale voorstelling over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Hello Cello Dag
Deze voorstelling maak onderdeel uit van de Hello Cello Dag. In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Platform C en Schouwburg Amstelveen de Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft.

Net als op de Cello Biënnale zelf, die in het Muziekgebouw plaatsvindt, zijn er concerten, workshops, demonstraties, tentoonstellingen, masterclasses en is er een kindervoorstelling. Er zijn zowel betaalde als gratis evenementen. Houd onze website in de gaten voor meer info.

Kleine Zaal
Festival
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 13,50
1e rang - Kind tm 14 jr
€ 8,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Kiki Jaski
Spel Iris Bakker (spel/zang), Chieko Donker Duijvis en Simon Velthuis (spel/cello), Eric Robillard (spel/percussie)
Overige Jan Groenteman (muziek en liedteksten), Thomas Beijer (arrangementen)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling