Okt09 Familie Vermi Celli Poster Familie Vermicelli Hires Nieuw

Familie Vermi-Celli (5+)

Theater Jaski in coproductie met Cello Biënnale Amsterdam

Muzikale voorstelling over het wankele evenwicht tussen aanpassen en jezelf zijn

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt.

In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cello repertoire. Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam.

Hello Cello Dag
Deze voorstelling maak onderdeel uit van de Hello Cello Dag. In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Schouwburg Amstelveen en Platform C de Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft.

Net als op de Cello Biënnale zelf, die in het Muziekgebouw plaatsvindt, zijn er voorstellingen/concerten, gratis workshops, gratis masterclasses en overige activiteiten. Er zijn dus zowel betaalde als gratis evenementen. De dag begint met een kindervoorstelling en eindigt met een optreden van het Noord-Hollandse deel van het Hello Cello Orkest. Kom je ook gezellig langs? Lees er hier meer over. 

Kleine Zaal
Festival
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 13,50
1e rang - Kind tm 14 jr
€ 8,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Kiki Jaski
Spel Myrthe van der Vuurst de Vries (spel/zang), Chieko Donker Duijvis en Simon Velthuis (spel/zang/cello), Eric Robillard (spel/zang/percussie)
Overige Jan Groenteman (muziek en liedteksten en arrangementen)
Duur Circa 55 minuten geen pauze
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling