Eric Vaarzon Morel & Jonge Virtuoze Amigos

Cadanza

Jonge en oude virtuozen treffen elkaar en vinden een nieuw candans

Kleine Zaal Bestel
Meer info

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Eric Vaarzon Morel heeft zijn muzikale leven gewijd aan deze vorm.

Tegelijkertijd heeft zijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan. Decennialang heeft Eric samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben hem een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor zijn ogen een muzikaal top trio. Deze jonge virtuozen neemt hij nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden.

Passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in een nieuw gevonden vurige CADANZA…

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 23,50
1e rang - CJP
€ 21,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Eric Vaarzon Morel (bandleider flamenco gitarist/componist), Conchita Boon (nuevo flamencodanseres) en ELLE (popflamenco singer/songwriter)
Ik wil Language no problem, Internationaal, Jong talent

Deel deze voorstelling