Mei12 GZ TGM De Kersentuin (C) Bram Willems En Romy Treebusch

De Kersentuin

Toneelgroep Maastricht met o.a. Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger

Een van de geliefdste toneelstukken uit het wereldrepertoire

Grote Zaal Bestel
Meer info

Actrice Ljoebov keert na een mislukte carrière terug naar het landgoed van haar familie. Vanwege hoge schulden dreigt het bezit geveild te worden. Samen met haar dochters probeert ze een faillissement af te wenden. Ondernemer Lopachin heeft een oplossing: als ze de kersentuin omtoveren tot een vakantiepark is de familie verzekerd van een stabiel inkomen. Het voorstel stelt Ljoebov voor een onmogelijk dilemma.

Hedendaagse toneelklassieker
Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in de bewerking van een zeer geliefd toneelstuk uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In een regie van Michel Sluysmans en met livemuziek van multi-instrumentalist Beppe Costa brengt het achtkoppig ensemble een hedendaagse versie van dit tijdloze verhaal over vasthouden aan het verleden en angst voor de toekomst. Een tragikomisch portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen.

Nieuwe regie Michel Sluysmans
Na de succesvolle producties Een meeuw, Vrijdag en Noem het maar liefde regisseert Michel Sluysmans opnieuw een moderne interpretatie van een bekende toneelklassieker. In de bewerking van Jibbe Willems hunkeren de personages naar een tijd die niet meer bestaat. 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 29,80
1e rang - Normaal
€ 33,00
1e rang - CJP
€ 31,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Michel Sluysmans
Spel Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Beppe Costa, Vincent Linthorst, Nick Renzo Garcia, Quiah Shilue, ‘Ntianu Stuger en Liza Macedo dos Santos
Ik wil Tips van de programmeur, Grote namen

Deel deze voorstelling