Country Roads - A Tribute to John Denver

Eerbetoon aan John Denver

Eerbetoon aan onvergetelijke countrylegende

Grote Zaal
Serie
Bestel
Meer info

Dat John Denver meer is dan Country Roads en Leaving on a Jetplane bewijst Jimmy Duchateau met zijn band in A Tribute To John Denver. Zijn theaterconcert is een eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende. In 2022 is het precies 25 jaar geleden dat de Amerikaanse zanger overleed.

Jimmy: ‘Ik wil John Denver niet nadoen, al klinkt mijn stem wel als die van hem. Geen blonde pruik en cowboyhoed dus. Maar wél met gitaar en - vooruit - een westernshirt om in de sfeer te blijven. En de legendarische muziek natuurlijk, want daar draait deze voorstelling om'. Van kleine liedjes die bij ieder eigen herinneringen oproepen tot uitbundige nummers waarbij wordt uitgepakt door de hele band.

Jimmy blaast hits als Annie’s Song, Perhaps Love, Calypso en Thank God I’m a Country Boy nieuw leven in, maar schenkt ook aandacht aan minder bekend werk. Jimmy blijft in ieder geval trouw aan de handgeschreven partituren die hij van Denvers eigen arrangeur Lee Holdridge kreeg.

Zelfs 25 jaar na zijn sterfdag leeft de muziek van John Denver nog steeds voort. Hoewel de jonge muzikant geen generatiegenoot van Denver is, begrijpt Jimmy zijn muziek als geen ander. Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen en de inmiddels legendarische muziek de aandacht krijgt die het verdient.

Boek deze voorstelling met voordeel in onze Serie Muziekiconen.

Grote Zaal
Serie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 26,50
1e rang - CJP
€ 24,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Jimmy Duchateau, Ingo Jetten, Robin Zalm, Richard Ritterbeeks, Cui, Joep Larue en André Kok
Website Tribute to John Denver.nl
Ik wil Jong talent

Deel deze voorstelling