Mrt05 KZ Boer Boris Op Tractor PF

Boer Boris is de baas (4+)

Klein Amsterdam Producties

Loop een dagje mee met Boer Boris!

Speciaal voor de tiende verjaardag van de populaire kinderboekenserie Boer Boris is de baas komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat er een enorme doos op het podium.

Langzaam vouwen de technici de doos open en dan komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de teksten van Ted van Lieshout ook op het toneel tot leven: Boer Boris verschijnt, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers. Ga een dag mee op stap met Boer Boris. Hij helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten want die maken steeds ruzie…

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Albert Klein Kranenburg
Spel Christian van Eijkelenburg en Mitch Wolterink
Ik wil Met de hele familie
Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij 1

Prentenboekjesfestival: Op de Boerderij

Hoe is het om een echte boer te zijn?

Een complete boeren festivalochtend vol belevenissen binnen en buiten de zaal. Stap bij binnenkomst van het theater de theatrale boerderij in! In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Daarna ga je naar een echte boeren voorstelling.

Deel deze voorstelling