Okt09 ZZ Bach & Boterham Ella Van Poucke

Bach & Boterham

Lunchconcert door Ella van Poucke

Stercelliste Ella van Poucke speelt Bach

Stercelliste Ella van Poucke geeft een lunchconcert waarin zij Bach ten gehore zal brengen. Onder het genot van een boterham en een drankje geniet je van de prachtige muziek van Bach. 

Ella van Poucke werd geboren in een gezin van musici; haar moeder speelt altviool, haar vader trompet en haar broer piano. Op zesjarige leeftijd begon ze met cello spelen. Op haar tiende begon ze aan haar studie cello op het Koninklijk Conservatorium (Den Haag) en ze vervolgde haar studie later aan het Conservatorium van Amsterdam bij Godfried Hoogeveen. Ze debuteerde in Het Concertgebouw toen ze tien was. Van 2010 tot 2016 studeerde Van Poucke aan de Kronberg Academy in Duitsland, waar ze les kreeg van Frans Helmerson. 

Ella van Poucke speelde met vele nationale en internationale (klassieke) orkesten en musici en ontving tal van (inter)nationale onderscheidingen voor haar spel. 

Hello Cello Dag
Deze voorstelling maak onderdeel uit van de Hello Cello Dag. In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Platform C en Schouwburg Amstelveen de Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft.

Net als op de Cello Biënnale zelf, die in het Muziekgebouw plaatsvindt, zijn er concerten, workshops, demonstraties, tentoonstellingen, masterclasses en is er een kindervoorstelling. Er zijn zowel betaalde als gratis evenementen. Houd onze website in de gaten voor meer info.

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Volwassene
€ 15,00
Zaal Ongeplaceerd - Kind tm 14 jr
€ 13,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Matinee, Jong talent, Language no problem

Deel deze voorstelling