Jan04 GZ Assepoester De Musical Liggend Met Logo Fotograaf Nick Van Ormondt
Jan04 GZ Assepoester De Musical Fotograaf Levin De Boer
Jan04 GZ Assepoester De Musical Fotograaf Levin De Boer (1)

Assepoester de Musical (4+)

Meeslepende sprookjesmusical

Met verkleedwedstrijd en Meet & Greet na afloop!

In Assepoester de Musical komt het wereldberoemde sprookje tot leven. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud! Met verkleedwedstrijd en Meet & Greet na afloop.

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter.

Lukt het Assepoester om haar dromen waar te maken?
Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 26,00
2e rang - Normaal
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bas Groeneberg
Spel Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a.
Website Vanhoorne.com/assepoester
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling