Adam en Eva 2.0

Ellen Pieters & Han Oldigs

Komisch nieuw scheppingsverhaal

Kleine Zaal
Matinee
Bestel
Meer info

In Adam & Eva 2.0 spelen Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens die een planeet creëren die ze aarde noemen. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen.

Als publiek ben je er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

De auteur: ‘Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie Adam & Eva 2.0 krijg je daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.’

Ellen Pieters en Han Oldigs
De hoofdrollen worden gespeeld door twee raskomedianten, het acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs, beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden (o.a. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie, My Fair Lady en Wat Zien Ik?!).

Kleine Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 25,50
1e rang - CJP
€ 23,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bruun Kuijt
Spel Ellen Pieters & Han Oldigs
Ik wil Uit met vriendinnen, Humor, Matinee

Deel deze voorstelling