90's vs. 20's (9+)

BonteHond

Nostalgie, trends en guilty pleasures

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen.

En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

Nostalgie, trends en guilty pleasures
Een voorstelling over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs. 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs. 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

Kleine Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 17,00
1e rang - Kind tm 14 jr
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Judith Faas
Spel Manon Nieuweboer, Erwin Boschmans, Eva Zwart e.a.
Overige Judith Faas (concept) en Mauro Casarini (componist)
Ik wil Met de hele familie

Deel deze voorstelling