Yentl en De Boer

De Kampvuursessies

Kom je warmen aan het kampvuur

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! Yentl en Christine kunnen niet wachten om hun mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om hun nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen.

Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen ze jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep hè. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Winnaars Annie M.G. Schmidtprijs
Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Kom vast in de stemming met Spotify.

Grote Zaal Laatste kaarten

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - Normaal
€ 28,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Yentl Schieman en Christine de Boer
Overige Charly Zastrau en Laurens Joensen (muzikanten)
Ik wil Grote namen, Humor, Publiekslievelingen

Recensies

De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend

de Volkskrant

Als Yentl en De Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken.

Theaterkrant

Deel deze voorstelling