Yentl en De Boer

De Kampvuursessies

Kom je warmen aan het kampvuur

Grote Zaal Uitverkocht
Meer info

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! Yentl en Christine kunnen niet wachten om hun mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om hun nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen ze jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Winnaars Annie M.G. Schmidtprijs
Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Yentl en de Boer op TV
Het cabaretduo brengt hun absurde fantasiewereld van het theater naar de beeldbuis. Bekijk hier de muzikale komedieserie Yentl en de Boer de Serie. Een aantal nieuwe nummers uit de serie zullen ook voorbij komen in De Kampvuursessies. Luister ze nu op Spotify.

Yentl en de Boer zingen in De 3 sterren camping het nummer Ik heb een man gekend, met dit lied won het duo de Annie M.G Schmidtprijs 2014 voor het beste theaterlied! Dat maakt de opdracht die ze voor de gasten hebben extra uitdagend: zij moeten zelf een couplet bedenken én zingen.

Grote Zaal Uitverkocht

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - Normaal
€ 28,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Yentl Schieman en Christine de Boer
Overige Charly Zastrau en Laurens Joensen (muzikanten)
Ik wil Grote namen, Humor, Publiekslievelingen

Recensies

De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend

de Volkskrant

Als Yentl en De Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken.

Theaterkrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling