Feb04 GZ Wouter Hamel F Marthe Hennink PF

Wouter Hamel

Wouter Hamel’s Nightclub

Jazzy pop uit de jaren ’30 tot ’50 met een moderne twist

Grote Zaal Bestel
Meer info

Creatieve omzwervingen doen een mens groeien, maar veranderen uiteindelijk niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Ruim tien jaar nadat hij met de succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het schemergebied tussen jazz en pop, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door zijn pop-georiënteerde avonturen, klinkt hij als vanouds.

Waan je in een opwindende nachtclub
Tijdens dit theaterprogramma waant het publiek zich in een opwindende nachtclub uit het midden van de vorige eeuw, maar dan met een moderne twist. Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop zoals die klonk in de jaren dertig tot vijftig, overgieten deze met een jaren-zeventig-saus en stomen het geheel klaar voor de eenentwintigste eeuw met ingrediënten uit andere stromingen.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 22,50
1e rang - CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Language no problem, Uit met vriendinnen

De pers over eerdere shows van Wouter Hamel:

Hamel heeft een superstrakke band die met speels enthousiasme de catchy liedjes de zaal in slingert.

de Volkskrant

Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen.

De Telegraaf

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling