Jan04 GZ Wenen New York Parijs Neujahrskonzert2

Wenen - New York - Parijs: Neujahrskonzert

De Nationale Operette

Een héérlijke operettereis!

De Nationale Operette luidt 2022 feestelijk in met het concert Wenen - New York - Parijs: Neujahrskonzert. Dit concert bevat niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse en Franse operetterepertoire. Van romantische Weense wals tot bruisende Broadway-act tot uitdagende Parijse Can-Can… Dát en nog veel meer passeert allemaal de revue in deze nieuwe concertserie van De Nationale Operette.

Het groot orkest van De Nationale Operette wordt enthousiast geleid door de vermaarde maestro Jeroen Weierink. De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden!

Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Grote Zaal
Nieuwjaarsconcert
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 38,50
2e rang - Normaal
€ 38,50
1e rang - CJP
€ 36,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel De Nationale Operette (orkest en dansers), Wilma Bierens (solist, zang), Arnold Bezuyen (solist, zang) en Bert Simhoffer (solist, zang)
Overige Jeroen Weierink (dirigent) en Tessa Wouters (choreografie)
Ik wil Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling