Mei 09 GZ Volkstuin Complex LIGGEND Copyright Concept En Bewerking Studio Room F Hans Van Brakel

Volkstuin Complex

Muzikale komedie met een modderig randje

Met Ricky Koole, Daniel Cornelissen, Tina de Bruin en Rop Verheijen

Een frisgroene muzikale komedie met een modderig randje

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet.

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers. 

 

 

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 37,00
1e rang - CJP
€ 35,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marije Gubbels
Spel Ricky Koole, Rian Gerritsen, Tina de Bruin, Rop Verheijen en Daniel Cornelissen
Overige Jan en Keez Groenteman (muziek), Jibbe Willems (script), Theo Tienhooven (decorontwerp), Mikeden Ottolander (lichtontwerp), Dieuweke van Reij (kostuumontwerp)
Ik wil Matinee, Humor, Uit met vriendinnen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling