Jan02 Nieuwsjaarvoorstelling .2
Jan02 Nieuwjaarsvoorstelling

Uriël Ensemble

Nieuwjaarsvoorstelling met het Uriël Ensemble

Schitterende muziek en grappige, hartverwarmende verhalen

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Een schitterend begin van 2022. Verteller Remco Melles, pianiste Mitsuko Saruwatari, klarinettist Rick Huls en cellist Yke Viersen verzorgen een middag met muziek van o.a. Chopin, Brahms en Beethoven in combinatie met verrassende sprookjes van Godfried Bomans en Hans Christian Andersen. Geniet van grappige en hartverwarmende sprookjes en laat je ontroeren door prachtige muziek. Muziek en verhaal versterken elkaar. Een mooie belevenis voor jong en oud.

Muziek van o.a. Chopin: Prélude opus 28 Nr. 15 (Raindrup), Saint Saëns: Le Cygne, Brahms: een deel uit Klarinettrio, Bruch: Rumänische melodie, Debussy: La fille aux cheveux de lin.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 23,50
CJP
€ 21,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Remco Melles (verteller), Mitsuko Saruwatari (pianist), Rick Huls (klarinettist) en Yke Viersen (cellist)
Overige Chopin, Saint Saëns, Brahms, Bruch en Debussy (composities) en Godfried Bomans en Hans Christian Andersen (verhalen)
Ik wil Matinee, Language no problem

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling