Nov06 GZ Tim Fransen-F-Corne van der Stelt (14)

Tim Fransen

De mens en ik

Filosofisch, geëngageerd en ontzettend grappig

Grote Zaal Bestel
Meer info

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden, en de dickpic. De uitvinder van vaccins én van complottheorieën. Van beschaving en van de waterstofbom.

Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen soortnaam suggereert. In De mens en ik maakt hij je deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Over Tim Fransen
De eerste avondvullende voorstelling van Tim Fransen werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim – als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Tim zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd door fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
2e rang - Normaal
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Daniël Samkalden
Genre Cabaret
Ik wil Grote namen, Jong talent, Humor

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze voorstelling