The Ruggeds

State Shift

Adapt, improvise, overcome.

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Een voorstelling over aanpassingsvermogen, met de solo ‘Turns’ en het duet ‘Waterbrothers’. Twee stukken over met de flow meegaan of tegen de stroominzwemmen. Zoals water verandert van gedaante, veranderen Lee en Roy hunbenadering van de vloer. In het duet Waterbrothers dagen zij elkaar uit in een stroomvan bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt. In de soloTurns probeert Virgil 'Skychief' Dey zijn draai te vinden. Zijn bewegingsvermogen geefthem de vrijheid om altijd een nieuwe weg in te slaan. Een intieme avond met muzikalebegeleiding door Jessy 'Boi Beige' Kemper.

The Ruggeds zijn al 15 jaar een collectief van breakers en zoeken in het theater degrenzen op van hun dansstijl.

The Ruggeds hebben ons laten weten dat ze komend seizoen niet de voorstelling Decypher zullen dansen, maar State Shift. Bezoekers ontvingen hierover per mail toelichting.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Roy Overdijk (artistieke leiding)
Spel Waterbrothers: Roy Overdijk i.s.m. Lee Demierre / Turns: Shailesh Bahoran/Roy Overdijk i.s.m. Virgil ‘Skychief’ Dey
Overige Jessy ‘Boi Beige’ Kemper (live muzikant), Dominique Vleeshouwers (Muziek), Ido Koppenaal, Niek Traa (stage & light design), Stichting Rugged Solutions (producent)
Ik wil Scholieren, Met de hele familie, Language no problem

Recensie

State Shift, is verrassend, intiem en ingetogen

De Volkskrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling