The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel e.a.

Meesterlijk moordmysterie van Agatha Christie

Grote Zaal Bestel
Meer info

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol.
 
Bewaar het geheim van The Mousetrap
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Publieksreacties
Geboeid vanaf het begin, een aanrader, en de hele voorstelling op het puntje van je stoel. Dat zijn enkele reacties van het publiek. Wil je meer horen? Bekijk hier de video.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Black Friday
€ 26,00
1e rang - Volwassenen
€ 34,50
1e rang - CJP
€ 32,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jasper Verheugd
Spel Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Xander van Vledder en Danny Westerweel
Overige Agatha Christie (tekst) Rick Engelkes Theater Producties (producent) Willem van Walderveen (fotografie)
Ik wil Matinee

Recensies

Het decor is realistisch, de muziek is bombastisch en het acteren van bijvoorbeeld Willeke van Ammelrooy en Roos van Erkel is effectief dramatisch.

De Volkskrant

Het plot zit ingenieus in elkaar!

De Volkskrant

Een tijdloos meesterwerk

Ilovetheater

Een spannend mysterie met een verrassende plottwist.

Theaterkrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling